Acompanyament

Menjador

El servei de menjador està gestionat per l’AFA, que té contractada l’empresa de cuina Serunion. Tenim cuina pròpia, on treballen 5 persones. Els menús es renoven segons la temporada i s’ofereixen plats variats i diferents, sempre seguint els criteris d’una dieta equilibrada. Tenim menús adaptats per als casos d’intoleràncies i al·lèrgies. 

Hi ha tres torns diferents:

  • Cicle Infantil comença a les 12:30 h
  • Cicle Inicial comença a les 13:00 h
  • Cicle Mitjà i Superior comencen a les 13:45 h

L’empresa Fundesplai organitza les activitats del migdia amb el seu equip de monitors, seguint els criteris pedagògics i educatius que determina l’equip directiu i el claustre de mestres de l’escola.

Els nens i nenes de P3 fan migdiada després de dinar. Tots els altres cursos tenen planificada una activitat diària voluntària durant el temps de migdia. Aquestes activitats són molt variades i s’engloben en quatre blocs: lectura amb la Bibliopati, espai creatiu, jocs esportius, jocs de pati i ball.

A partir de P4 també es poden fer extraescolars de música a l’espai de migdia, que oferim en col·laboració amb l’escola de música del barri EMAC. P4 i P5 poden fer taller de música i roda d’instruments, respectivament. I a partir de primària els infants poden escollir instrument: violí, trompeta, saxo, piano, clarinet, bateria, baix, guitarra… També oferim llenguatge musical, coral, combo de veu i combo d’instruments. A més, els alumnes d’instrument poden formar part de les orquestres, big bands i corals de l’EMAC. El nostre compromís amb la música fa que l’oferta de les activitats grupals sigui inclusiva perquè en totes s’estableix una ràtio de becats per grup.

Casals

El casal de matí i el casal de tarda es poden contractar per dies i en trams de 30 minuts. L’horari disponible és:

  • Matins: de 7:30 h a 9:00 h
  • Tardes: de 16:30 h a 18:30 h

Igualment, per Nadal, Setmana Santa i l’estiu l’AFA ofereix casals, a excepció dels dies festius i del mes d’agost.

Activitats extraescolars

Disposem d’una gran oferta d’activitats extraescolars que tenen lloc a les instal·lacions de l’escola (llevat de la natació i el windsurf).

Es poden englobar en quatre grans blocs: activitats tecnològiques, activitats artístiques, activitats esportives i llengües. A continuació hi ha el detall de les activitats disponibles per a cada curs:

Per ampliar la informació sobre les activitats que tenen lloc en el temps de lleure, podeu consultar la web de l’AFA Bogatell.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close