Espais

L’Escola Bogatell està situada al barri de la Vila Olímpica del Poblenou, al districte de Sant Martí, a pocs minuts del mar i just al costat d’equipaments com la Biblioteca Xavier Benguerel i el Poliesportiu Nova Icària, que també formen part del dia a dia dels infants.

Tot el complex escolar, abraçat a la tranquil·la avinguda Bogatell, que és de vianants, ocupa més de 8.000 metres quadrats. Gràcies, entre altres coses, a aquest entorn, l’Escola Bogatell és la menys contaminada del seu districte, segons un estudi sobre els nivells de contaminació a Barcelona impulsat per Eixample Respira (a partir de les dades de Lobelia Earth).

Educació infantil i educació primària tenen cadascuna el seu propi edifici i zona d’esbarjo. Aquest espais exteriors són adequats a les necessitats de cada etapa. Al curs 2021-2022 es van transformar els patis, dotant-los d’elements de més espais verds, materials naturals i espais pedagògics.

A l’edifici de les aules d’infantil, obertes directament a l’exterior, també hi ha un espaiós vestíbul que permet treballar per ambients d’aprenentatge.

A l’edifici de primària a més de les aules, hi ha el menjador (amb cuina pròpia), l’aula de ciències, l’aula de música, l’aula d’anglès, l’aula de competència digital, aula d’acollida, la sala polivalent i aula de psicomotricitat.

A finals de curs 2021-2022 estrenarem la nova cuina i menjador i la nova sala polivalent. Ara mateix estem d’obres.

Així mateix, els amplis espais comuns (passadissos, vestíbuls) són ideals per treballar: ambients d’aprenentatge, espais de lectura, treball cooperatiu.

Totes les aules estan equipades amb pantalla i projector. Aquest curs s’ha fet un esforç extra per adquirir nous dispositius digitals: tauletes i ordinadors portàtils.

A la primera planta de l’edifici principal tenim una àmplia terrassa, on els infants gaudeixen d’un espai de joc, treball a l’hort, espai tranquil i zona de lectura…

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close