NOTÍCIES BOGATELL

L’ESCOLA BOGATELL RECULL EL RECONEIXEMENT DE LA TASCA SOSTENIBLE

Els centres educatius farceixen de sostenibilitat el Saló de Cent: L’escola Bogatell rep el reconeixement de la tasca sostenible.

L’escola Bogatell s’ha reunit, per primer cop, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona per celebrar conjuntament l’Acte de benvinguda del curs 2022-2023.

Hem rebut el reconeixement a la tasca dels centres educatius de la Xarxa i l’impuls a l’economia del dònut han tingut un especial protagonisme.

El dia 9 de novembre, tres infants de les aules d’Arquitectura i Món de l’Esport han anat com a representants de la nostra escola per rebre aquest reconeixement del treball que hem realitzat a l’escola Bogatell, en referència al programa d’Escoles + Sostenibles.

Enguany, més de 200 persones, entre alumnat, docents i famílies de 37 centres de la ciutat que s’incorporaven aquest any a la xarxa o que iniciaven o renovaven un projecte triennal. L’escola Bogatell aquest curs ha engegat el projecte triennal anomenat: Entre gallines i hortalisses. Hem gaudit d’un acte de reconeixement pel nostre compromís vers la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close